Palvelumme

Jalkahoidot

Jalkojen puhdistus, kynsien ja ihon hoito ja rasvaushieronta. Jalkojenhoito aloitetaan tutkimalla asiakkaan jalat ja tutkimuksen perusteella teemme jalkojenhoitosuunnitelman: mitä, miten ja miksi hoidamme. Jalat hoidetaan yksilöllisesti.

Jalkojenhoidossa hoidetaan kaikenlaiset kynsi- että iho-ongelmat ja selvitetään mahdollisten ongelmien alkuperä: perussairaus, verenkierron tila, virheasennot, ja traumat jne.

Ohjaus on osa jokaista jalkojenhoitokäyntiä. Asiakasta opastamalla ja kannustamalla jalkojen omahoitoon, pyrimme edistämään ja ylläpitämään jalkaterveyttä… unohtamatta jalkaterän pikkulihasten harjoitteita.

Tarvittaessa voimme suositella asiakkaan jatkotutkimuksiin.

 

Osahoito

Osahoidossa hoidetaan jokin yksittäinen ongelma, joka voi olla esim. kipeä känsä, syylä, sisäänkasvavan kynnen ensiapu, paksuuntunut kynsi tai jokin akuutti trauma. Osahoito voi olla vain terveiden kynsien leikkaus ja tasaus. Osahoitoon ei kuulu yleensä jalkakylpyä.

Kevennysterapia

Varpaiden oikaisuhoito silikoniorteesilla, yksilölliset apuvälineet ja suojat. 

Yksilöllisillä varvasortooseilla voidaan suojata, korjata, keventää tai oikaista varpaita.

Silikoni-ortooseista saatat saada apua, jos kärsit varpaiden virheasennoista esim. vaivaisenluu, vasaravarpaat tai sinulla on kipeä känsä tai jopa  haava varpaan päässä/päällä.

Silikoni ortoosi tehdään aina suoraan jalkaan ottaen huomioon jalan biomekaanikan. Ortoosilla pyritään myös edistämään varpaiden liikkuvuutta ja tehtävää kävellessä.

Tarpeen mukaan Ortooseilla voidaan  myöskin stabiloida astuntaa esim. hermovaurioissa.

Kynnenoikaisuhoidot

Kynnenoikaisu on erikoisosaamistamme.

Jos kärsit kroonisesta kynnen sisäänkasvusta eikä ongelmaan ole vielä ratkaisua, voimme tarjota kynnen oikaisuhoitoa, ns. Titaanilankaoikaisua. Tämä oikaisutekniikka on varteenotettava vaihtoehto kirurgiselle kynnenkavennusleikkaukselle. Hoito on veretön, kivuton ja auttaa lähes heti kipuun.

 Olemme hoitaneet menestyksekkäästi sisäänkasvavan kynnen ongelmia, valiten aina yksilöllisen hoitopolun, myös muilla tekniikoilla.

Konsultaatio

Tutkimus ja arviointi jalkojenhoidon mahdollisuuksista hoito-ohjeineen

Kotikäynnit

Kotikäynnit suorittaa Mona Tenopuro.
Varaa aikasi numerosta
040 139 5699

 

Lahjakortit

Lahjakortit sukulaisille, ystäville tai vaikkapa mukavalle naapurille

 

Puhelin

Hämeenkatu 13, 3. kerros, 33100 TAMPERE

Jalkojesi hyvinvointi on meille tärkeää!